Denbeke.be is op een andere server ondergebracht

Xenius WebhostSinds enkele weken staan denbeke.be en enkele andere websites niet meer op de webhost bij Versio.be (zowat de goedkoopste van de BENELUX) maar bij Xenius.be.

Bij Versio was ik al een tijdje , en ben ik nog steeds trouwe klant. Eenvoudig en snel domeinen en hostingpakketen bestellen aan mooie prijzen. Enkele websites en webtoepassingen hadden echter hun beperkingen bij Versio en ik moest uitwijken naar een andere webhost, waar men niet met duizenden op een server zit en zoveel mogelijk functies uitgeschakeld zijn. Naast zelf veel zoeken, heb ik ook raad gevraagd op InterMactivity.

 

Xenius.be was hierbij de ideale nieuwe webhost. Ze hebben mooi geprijsde pakketten, op servers die voorzien zijn van optimale software en functies. Niet alleen zijn mijn websites nu sneller te bereiken, maar hun service is ook razendsnel. Op welk moment van de dag je ook stuurt, je zal meteen een nuttig en persoonlijk antwoord krijgen op je vraag.

 

Ik ben dus een gelukkige klant bij Xenius.be en kan deze webhost warm aanbevelen.